Ajankohtaista

Viimeisimmät kuulumiset

14.10.2016Avoimia työpaikkoja myynnin ja tekniikan tehtävissä

Haemme työntekijöitä kasvavaan porukkaamme myynnin ja tekniikan tehtäviin! Tarkista avoimet työpaikkamme ja lähetä hakemuksesi!

05.09.2016FI-verkkotunnus uudistui, rekisteröinneissä ja muutoksissa viivettä

Viestintävirasto on uusinut FI-verkkotunnusten rekisteröintijärjestelmän 5.9.2016. Sigmatic välittää FI-verkkotunnuksia myös muutoksen jälkeen.

Viestintäviraston järjestelmässä on kuitenkin havaittu ensimmäisenä käyttöpäivänä 5.9. alkuvaikeuksia, minkä johdosta FI-verkkotunnusten rekisteröinnit ja muutokset eivät ole mahdollisia. Olemassaolevien verkkotunnusten toimivuuteen häiriöllä ei ole vaikutusta.

Suoritamme jonoutuneet rekisteröinnit ja muutokset heti kun Viestintäviraston palvelu on toiminnassa.

22.08.2016Asiakaspalvelussa poikkeukselliset aukioloajat 24.8.

Puhelin- ja chat-asiakaspalvelumme on avoinna keskiviikkona 24.8. poikkeuksellisesti klo 8 - 14.30. Muuna aikana voitte normaalisti olla yhteydessä sähköpostitse. Asiakaspalvelu on jälleen normaalisti auki torstaina.

05.04.2016PHP 7.0 käytettävissä

PHP-kielen versio 7.0 on nyt valittavissa webhotellissa sijaitsevien sivustojen käyttöön. Vanhemmat versiot 5.3, 5.4, 5.5 ja 5.6 pysyvät käytössä 7.0:n rinnalla. Ottaaksesi uuden version käyttöön varmista, että käyttämäsi PHP-ohjelma tukee uutta versiota ja vaihda versio Palveluhallinnan Sivustoasetukset-toiminnon avulla.

PHP 5.3 ja 5.4 tullaan poistamaan käytöstä lähiaikoina, mistä tiedotamme erikseen niitä asiakkaita, joilla nämä vanhat versiot ovat vielä käytössä.

Suosittelemme aina uusimman PHP-version käyttämistä.

04.04.2016Huolenpitopalvelu virtuaalipalvelimille

Olemme julkaisseet uuden palvelun valikoimaamme. Uudessa palvelussa yhdistämme kaksi vahvaa osa-aluettamme: palvelin- ja ylläpito-osaamisemme. Nyt löydät yhdestä paketista kaikki tarvittavat palvelut palvelimen luotettavaan toimintaan yhdellä selkeällä kuukausimaksulla.

Huolenpitopalvelussa huolehdimme palvelimen asennuksesta tilausvaiheessa ja tämän jälkeen varmistamme palvelimen tietoturvan kuukausittaisilla päivityksillä asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Palvelu sisältää myös päivittäisen varmuuskopioinnin, palomuurin sekä ympärivuorokautisen valvontapalvelun. Valvontapalveluun voidaan määritellä valvottavaksi mitä tahansa palvelimen komponenttia tai palvelua.

Valikoimastamme löytyvät edelleen virtuaalipalvelimet, joille tarjoamme pääkäyttäjätunnukset sekä erillisiä lisäpalveluita valvontaan ja varmuuskopiointiin.

Lue lisää www.sigmatic.fi/palvelut/virtuaalipalvelimet/