Ajankohtaista

Viimeisimmät kuulumiset

29.11.2012Poikkeus asiakaspalvelun aukioloajoissa

Puhelimitse toimiva asiakaspalvelumme palvelee perjantaina 30.11. poikkeuksellisesti kello 10-14. Asiakaspalvelu on jälleen normaalisti auki ensi viikolla arkisin kello 8 ja 17 välillä.

14.11.2012Vuokrapalvelinpalvelut uudistuivat

Olemme uudistaneet vuokrapalvelinpalvelumme Dellin 12. sukupolven PowerEdge-palvelimilla! Uuden sukupolven palvelimet ovat aiempaa tehokkaampia ja mahdollistavat entistä tehokkaampia ja monipuolisempia palvelinkokoonpanoja. Valittavana on Value- ja Performance-luokassa useita kokoonpanoja erilaisiin palvelintarpeisiin. Performance-palvelinsarjaan on uutuutena saatavilla suorituskykyiset SSD-levyt. Kaikkiin vuokrapalvelimiin kuuluu nyt etähallintakortti, mikä mahdollistaa palvelimen hallinnan etänä myös silloin, kun palvelimeen ei muuten saada yhteyttä. Uusina lisäpalveluina tarjoamme site-to-site VPN-yhteyksiä, omia julkisia IP-verkkoja, sisäverkkoja ja kuormantasauspalveluja. Vuokraamme nyt myös tarjouspalvelinkokoonpanoja erittäin nopealla, jopa yhden työpäivän toimitusajalla!

01.02.2012Avoimia työpaikkoja Sigmaticilla

Sigmatic kasvaa vauhdilla, minkä johdosta laajennamme henkilökuntaamme taas uusilla kasvoilla. Haussamme on kokenut asiakaspalvelun ammattilainen ja järjestelmäasiantuntija, joka tulee toimeen niin palvelimien kuin asiakkaidenkin kanssa. Lue lisää avoimista työtehtävistä.