Ajankohtaista

Viimeisimmät kuulumiset

22.12.2008Kampanja: webhotellit ja Linux-virtuaalipalvelimet 20 minuutissa!

Vaikka puhelinasiakaspalvelumme on joulunajan suljettuna, lupaamme toimittaa kaikki kauttamme tilattavat webhotelli- ja virtuaalipalvelinpalvelut 20 minuutissa, ympäri vuorokauden! Mikäli epäonnistumme lupauksessamme, tarjoamme kolme ensimmäistä palvelukuukautta ilmaiseksi. Kampanjan piiriin kuuluu kaikki Tilaus-sivujemme kautta jätetyt webhotelli- ja Linux-virtuaalipalvelintilaukset, jotka ovat maksettu joko Nordean, Osuuspankin, Sampo Pankin tai SP/POP:n verkkopankkipainikkeiden kautta tai luottokortilla. Kampanja on voimassa 31.12.2008 asti. Tähän eivät muut palveluntarjoajat pysty!

22.12.2008Joulunajan asiakaspalveluajoista

Puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme on suljettu 23.12.2008 - 26.12.2008 välisenä aikana. Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme teille rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta!

15.12.2008Puhelinasiakaspalvelussa poikkeava aukioloaika 18.12.2008

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa puhelimitse ensi torstaina 18.12.2008 poikkeuksellisesti vasta klo 13.00 lähtien.

14.11.2008Value-vuokrapalvelimet entistä edullisemmin

Suosittu Value-tuoteperheemme on uudistunut. Uudet palvelinmallit perustuvat erinomaisen suorituskykyisiin neliytimisiin AMD Opteron -suorittimiin, kiintolevytila on kaksinkertaistunut ja palvelimet ovat lisäksi aiempaa huomattavasti edullisempia.

22.10.2008Palveluhallinnan käyttöliittymä on uudistunut

Alati kehittyvä palveluhallintamme on saanut uudistetun ilmeen. Visuaalista antia on pyritty kehittämään yrityksemme yleistä linjaa vastaavaksi ja edellisen vuosituhannen tekniset ratkaisut ovat saaneet siirtyä kertaheitolla takavasemmalle, kokonaan uuden käyttöliittymän tieltä. Voit tutustua uudistuneeseen palveluhallintaan osoitteessa https://oma.sigmatic.fi/.

22.10.2008Ruby on Rails -tuki webhotellipalveluihin

Olemme kehittäneet klusteroituja webhotellipalveluitamme jälleen paremmaksi. Uusimman päivityksen myötä asiakkaamme voivat kehittää ja ajaa Ruby on Rails -sovelluskehykseen perustuvia web-sovelluksia palvelinympäristössämme ennennäkemättömän helposti ja edullisesti. Ruby on Rails -toteutuksemme perustuu Phusion Passenger (mod_rails) -laajennukseen, joka korvaa kankeat Mongrel- ja FastCGI-pohjaiset ratkaisut uudella ajattelulla. Passenger-toteutus ei ole pelkästään äärimmäisen nopea, vaan sen avulla sovellukset on myös erityisen helppo ottaa tuotantoon. Tietojemme mukaan olemme ensimmäinen suomalainen palveluntarjoaja, joka on ottanut Passengeriin pohjautuvan Ruby on Rails -laajennuksen käyttöön jaetussa ympäristössä.

22.10.2008Tänään on hyvä päivä perustaa MyCashflow-verkkokauppa

Olethan jo tutustunut MyCashflow-verkkokauppatuotteeseemme? MyCashflow on nykyaikainen ja erittäin helppokäyttöinen verkkokauppatuote, jossa kaupan asennus, tekninen ylläpito, tietoturva- ja tuotepäivitykset on ulkoistettu meidän hoidettavaksemme. Hyödynnä myös huipputarjouksemme: Tilatessasi maksullisen MyCashflow-verkkokaupan 30.11.2008 mennessä, saat kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi! Tarjous on voimassa myös silloin, jos muutat jo olemassa olevan ilmaisen MyCashflow-verkkokauppasi maksulliseen versioon.

20.08.2008Ohje roskapostisuodatuksen käyttöönottoon

Alati päivittyvä ohjealueemme on täydentynyt ohjeella, joka keskittyy Roskapostisuodatuksien käyttöönottoon. Mikäli roskapostin määrä häiritsee päivittäistä työskentelyäsi, roskapostisuodattimen käyttöönotto palkitsee välittömästi.

15.08.2008Uusi tietokantapalvelu: PostgreSQL

Webhotellipalveluihimme on mahdollista liittää MySQL-tietokantojen ohella jatkossa myös PostgreSQL-tietokantoja. PostgreSQL soveltuu erinomaisesti erityisesti vaativiin tietokantaympäristöihin mm. kattavan SQL:2003-tuen johdosta. PostgreSQL-tietokantatuki sisältyy vakiona Premier Linux -palveluun, jonka lisäksi tuki on saatavissa myös Active- ja Advanced-palveluihin lisäpalveluna.

15.07.2008Sigmatic Oy ostaa Woodnet Oy:n hosting-liiketoiminnan

Sigmatic Oy ja Woodnet Oy ovat solmineet 15.7.2008 liiketoimintakaupan, jonka myötä Woodnet Oy:n harjoittama hosting-liiketoiminta siirtyy Sigmatic Oy:lle 1.8.2008. Liiketoimintakauppa ei edellytä Woodnet Oy:n asiakkailta toimenpiteitä, sillä solmitut palvelusopimukset siirretään automaattisesti Sigmatic Oy:lle. Myöhemmin tehtävä palvelinjärjestelmän tekninen siirto on lisäksi määrä suorittaa siten, että asiakkaiden käyttäjä- ja salasanatietoihin ei tule muutoksia. Liiketoimintakaupan myötä Sigmatic Oy vahvistaa asemaansa yhtenä Suomen johtavista tietoverkkopalveluiden tarjoajista.

18.06.2008Virtuaalipalvelimien hallintapalvelu

Alati kehittyvä palveluhallintamme tukee tästä päivästä lähtien myös virtuaalipalvelinpalveluita. Palveluhallinta mahdollistaa tällä hetkellä mm. virtuaalipalvelimien uudelleenkäynnistykset, DNS-muutokset ja laskujen seurannan. Syksyn aikana virtuaalipalvelimien hallintapuoli täydentyy lisäksi uusilla ominaisuuksilla.

08.06.2008Uusi sivusto

Sivustomme on saanut kauan odotetun päivityksen visuaaliseen antiinsa. Tavoittelemme uudella ulkoasulla ennen kaikkea entistä raikkaampaa ja nykyaikaisempaa tyyliä sekä parempaa käytettävyyttä. Sivustopäivityksen yhteydessä olemme laajentaneet myös palvelutarjontaamme elegantilla MyCashflow-verkkokauppatuotteella.

06.06.2008Puhelinnumerot ovat vaihtuneet

Puhelinnumeromme ovat vaihtuneet uuden puhelinjärjestelmän myötä. Uudet numerot ovat nähtävissä Yhteystieto-sivuillamme. Vanhat numerot tulevat poistumaan käytöstä kuukauden kuluessa.

20.05.2008Muutto uuteen toimitilaan

Tulemme muuttamaan uuteen toimitilaan 29.05.2008 - 30.05.2008 välisenä aikana. Uusi, neliömäärältään kaksinkertainen, toimitila tuleekin tarpeeseen alati kasvavan toimintamme ja henkilöstömäärämme johdosta. Puhelintukemme on suljettu muuttopäivien ajan mutta pyrimme vastaamaan sähköpostikyselyihin normaalilla vasteajalla.

24.04.2008Sähköpostijärjestelmän päivitys

Olemme tehneet merkittäviä rakenteellisia muutoksia sähköpostijärjestelmämme toimintaan. Muutosten myötä sähköpostien roskapostisuodatus tehostuu entisestään ja järjestelmä skaalautuu paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Päivitykset eivät edellytä muutoksia asiakkaidemme sähköpostiasetuksiin.

12.03.2008Hallintapaneeli nyt myös englannin kielellä

Koska asiakaskuntaamme kuuluu yhä enenevässä määrin myös englannin kielisiä asiakkaita, olemme kääntäneet hallintapaneelipalvelun nyt myös englanniksi. Kieli on mahdollista valita kirjautumisvaiheessa.

06.02.2008Muutoksia palvelinhotellimaksuissa

Saatettujen huoltokäyntien hinnasto on päivittynyt. Uudet hinnat ovat nähtävissä Palvelinhotelli-sivuillamme.

28.01.2008Uudistuksia jälleenmyyntijärjestelmässä

Olemme uudistaneet jälleenmyyntijärjestelmämme täydellisesti. Uuden järjestelmän myötä tulemme tarjoamaan jälleenmyyjillemme jatkuvia prosentuaalisia provisiopalkkioita, aikaisempien kertaprovisioiden sijasta, ja mm. useita helpotuksia jälleenmyytyjen asiakkaiden hallinnointiin. Voit tutustua jälleenmyyntijärjestelmään tarkemmin Jälleenmyynti-alueellamme.