Ajankohtaista

Viimeisimmät kuulumiset

27.11.2006Uusia hotellipalveluja

Olemme uudistaneet webhotellipalvelupalveluitamme asiakkailtamme saatujen ehdotusten mukaisesti. Kauttamme on mahdollista tilata jatkossa useampia erilaisia palveluratkaisuja, niin kevyitä kuin järeitäkin palveluvaihtoehtoja. Muutosten myötä myös vanhan Sigmatic 1.0 -palvelun nimi on muuttunut Advanced linux -palveluksi. Ole hyvä ja tutustu uusiin webhotellipalveluihimme Webhotellipalvelut-alueellamme!

26.11.2006Dell Poweredge 1850 -palvelintuote vaihtuu

Dell Poweredge 1850 -vuokrapalvelintuote on poistunut valikoimistamme uuden 9. sukupolven Dell Poweredge 1950 -vuokrapalvelimen tieltä. Merkittävimmät muutokset uudessa palvelintuotteessa ovat huomattavasti tehokkammaat Intel Xeon Dual Core -suorittimet ja uusitut kiintolevyratkaisut. Voit tutustua uuteen vuokrapalvelinpalveluun Vuokrapalvelimet-sivuillamme.

13.11.2006Uusia vuokrapalvelinvaihtoehtoja

Vuokrapalvelinvalikoimamme jatkaa kasvuaan - tarjoamme nyt myös AMD:n Dual Core -suorittimiin perustuvia Dell Poweredge SC1435 -palvelimia, alkaen 149 euroa / kuukausi. Tutustu palvelinpalveluihin tarkemmin Vuokrapalvelimet-sivuillamme.

03.11.2006Kattava verkkotunnuspalvelu Suomen markkinoille

Olemme kehitelleet jo pidemmän aikaa uutta palvelua, joka on tarkoitettu helpottamaan verkkotunnuksien tilaamista ja hallinnointia. Palvelu sopii erinomaisesti mm. heille, jotka omistavat useita eri verkkotunnuksia mutta haluavat silti hallita kaikkia osoitteita yksinkertaisen ja nopean käyttöliittymän kautta.

Uskallammekin väittää, että julkaisemamme palvelu on monipuolisin verkkotunnusjärjestelmä Suomen markkinoilla. Palvelu mahdollistaa kaikki olennaiset verkkotunnustoimet, verkkotunnuksien tilaamisista siirtotoimenpiteisiin ja yhteystietojen muuttamisista nimipalvelinmuutoksiin asti. Täydellisen automatisoidusti maksutoimintoja myöden.

Ole hyvä ja tutustu palveluun osoitteessa www.verkkotunnukset.fi!

25.10.2006Katkos puhelinasiakaspalvelussa

Asiakaspalveluhenkilömme ovat koulutuksessa huomenna 26.10.2006. Koska asiakaspalvelumme ei ole tavoitettavissa huomenna puhelimitse, toivomme teitä käyttämään mahdollisissa yhteydenottotoimissa sähköpostia. Puhelinpalvelu on käytettävissänne normaalisti jälleen perjantaina.

09.10.2006Uusia virtuaalipalvelinpalveluita

Virtuaalipalvelinpalveluitamme on mahdollista tilata nyt myös Windows Server 2003 Standard -käyttöjärjestelmillä varustettuina. Tutustu uusiin palveluihimme Virtuaalipalvelimet-sivuillamme.

09.10.2006Windows-vuokrapalvelimet nyt entistä edullisemmin

Sigmatic Oy on solminut kumppanuussopimuksen Microsoft Corporationin kanssa Windows-palvelinsovelluksien jälleenmyynnistä. Koska haluamme siirtää sopimuksen hyödyt suoraan asiakkaillemme, olemme alentaneet tarjoamiemme Windows-palvelinsovelluksien kustannuksia peräti 50%!

31.07.2006Verkkotunnuksien hinnat alenivat

Olemme alentaneet kaikkien ulkomaisten verkkotunnuksien hintoja jopa 15-25 prosenttia! Uudet hinnat ovat nähtävissä verkkotunnussivuillamme.

29.07.2006Joustavammat maksuvaihtoehdot

Olemme laajentaneet maksuvaihtoehtoja. Palvelumaksut on mahdollista hoitaa perinteisen viitemaksun ohella jatkossa myös Nordean, Osuuspankin ja Sampo-pankin verkkomaksupalveluilla sekä yleisimmillä luottokorteilla.

27.06.2006Sigmaticin 5-vuotisjuhlatarjous

Yrityksemme on saavuttanut uuden merkkipaalun - viiden vuoden toimintaiän. Vaikka aika on rientänyt nopeasti, olemme ehtineet saavuttamaan jo merkittävän aseman Suomen tietoverkkopalveluntarjoajien joukossa. Erityisen ylpeitä olemmekin olleet siitä, että asiakaskuntaamme kuuluu vielä nykypäivänäkin suuri osa aivan ensimmäisistä asiakkaistamme. Nopea asiakasmäärän kasvu ja asiakkaidemme tyytyväisyys kertovat mielestämme hyvin siitä, että palveluiden monipuolisuus ja luotettavuus ovat olleet kohdillaan.

Juhlan kunniaksi tarjoamme uusille asiakkaille web-hotellipalveluitamme puoleen hintaan elokuun 31. päivään asti! Tartu tilaisuuteen heti ja ota käyttöösi korkean asiakastyytyväisyyden saavuttaneet palvelumme!

22.06.2006Lomavastaaja-ominaisuus hallintapaneeleihin

Olemme lisänneet hallintapaneeleihimme uuden ominaisuuden, jonka avulla asiakkaamme voivat luoda sähköpostitileihin automaattisia lomavastaajia. Ominaisuus löytyy hallintapaneelin Sähköpostihalllinta-osiosta.

20.06.2006Keskitetty DNS-järjestelmä

Siirrymme tänään käyttämään keskitettyä nimipalvelinjärjestelmää. Muutoksen myötä hotellipalveluihimme osoittavien verkkotunnuksien nimipalvelimina tulee käyttää ns1.sigmatic.fi- ja ns2.sigmatic.fi-palvelimia, vanhojen nimipalvelimien sijasta. Tulemme tekemään kaikki muutostoimet asiakkaidemme puolesta, joten muutos ei edellytä asiakkailtamme lisätoimia.

16.06.2006Uusi webmail-sovellus

Olemme lisänneet palvelimellemme IlohaMail-sovelluksen, joka on tarkoitettu sähköpostien lukemiseen WWW-selaimen kautta. Mikäli aikaisemmin käytössä ollut Horde-sovellus on vaikuttanut raskaalta tai vaikeakäyttöiseltä, suosittelemme tutustumista IlohaMailiin. IlohaMail löytyy osoitteesta https://webmail.sigmatic.fi/iloha/.

22.05.2006Vuokrapalvelinvalikoima laajenee

Olemme laajentaneet vuokrapalvelinvalikoimaamme uusilla palvelimilla ja käyttöjärjestelmävaihtoehdoilla. Vuokrapalvelimia on nyt myös mahdollista mukauttaa entistä paremmin, niin keskusmuisti kuin suoritinominaisuuksiltaan. Voit tutustua palveluvalikoimaamme tarkemmin vuokrapalvelinsivuillamme.

07.04.2006Eu-päätteiset verkkotunnukset rekisteröitäviksi

Eu-päätteiset verkkotunnukset ovat vapautuneet tänään kenen tahansa rekisteröitäviksi. Rekisteröintihintamme eu-päätteisille osoitteille on 35 euroa / vuosi.

03.04.2006Katkos puhelinasiakaspalvelussa

Asiakaspalveluhenkilömme ovat koulutuksessa 03.04.2006-04.04.2006 välisenä aikana. Tänä aikana asiakaspalvelumme ei ole tavoitettavissa puhelimitse, joten toivomme teitä käyttämään mahdollisissa yhteydenottotoimissa sähköpostia.

29.03.2006Uudet virtuaalipalvelinratkaisut, alkaen 25 euroa/kk

Nyt kauttamme on mahdollista tilata myös virtuaalipalvelinpalveluita! Virtuaalipalvelimet soveltuvat erityisesti vaativimpiin palvelutarpeisiin, kun perinteiset webhotellipalvelut jäävät riittämättömiksi ominaisuuksiltaan tai asetusmahdollisuuksiltaan.

06.03.2006Vuokrapalvelimien hintojen alennus

Vuokrapalvelimet ovat nyt entistä edullisempia - vuokrapalvelimien verolliset hinnat lähtevät tästä lähtien 129 eurosta! Lisätietoa palveluista löydätte Vuokrapalvelimet-sivuiltamme.

06.02.2006Avoimia työpaikkoja

Haemme palvelukseemme jatkuvasti uusia kykyjä. Tällä hetkellä olemme kiinnostuneita erityisesti pätevistä asiakasneuvojista.