Ajankohtaista

Viimeisimmät kuulumiset

23.12.2009Joulunajan asiakaspalveluajoista

Puhelimitse toimiva asiakaspalvelumme on suljettu 23.12.2008 - 27.12.2008 välisenä aikana. Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme teille rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta!

12.05.2009Uuden laitetilan rakennustyöt alkavat Helsingin Lauttasaaressa

Sigmatic Oy on solminut sopimuksen uuden laitetilan rakennuttamisesta Helsingin Lauttasaareen. Pinta-alaltaan yli 200 neliömetrin laitetila tullaan varustamaan nykyaikaisimmilla teknisillä ratkaisuilla, kuten moninkertaisesti varmennetuilla energiaa säästävillä sähkö- ja varavirtajärjestelmillä, ympäristöystävällisellä ja vikasietoisella kohdennetulla vesijäähdytyksellä, Inergen-kaasusammutusjärjestelmällä sekä lukuisilla valvonta- ja turvallisuusjärjestelmillä. Uusi laitetila on tulossa loppuvuodesta 2005 käyttöönotetun Espoon laitetilan rinnalle ja investoinnilla pyritäänkin vastaamaan vahvasti kasvavaan kysyntään vuosiksi eteenpäin. Laitetila työllistää lukuisia aliurakoitsijoita ja töiden arvioidaan valmistuvan syksyllä 2009.

12.05.2009Parempaa tiedotusta uusin välinein

Olemme kehittäneet tiedotusjärjestelmäämme asiakkailtamme saatujen ehdotusten perusteella. Aikaisemmin käytössä olleen kankean järjestelmän poistuttua käytöstä pystymme nyt tarjoamaan entistä ajankohtaisempaa uutisointia, entistä nopeammin ja vaivattomammin. Viestitystapoihin lukeutuu uuden järjestelmän myötä mm. käyttäjätunnuksen mukaan kohdennetut RSS-syötteet ja sähköpostiviestit, joiden avulla pystymme kohdentamaan uutisoitavat aiheet vain sellaisille asiakkaillemme, joita uutiset oikeasti koskevat. Kiitämme asiakkaitamme kehitysehdotuksista ja toivomme, että entistä avoimempi tiedotuslinja palvelee kaikkien etua!

17.02.2009Uudistuksia palveluhallinnassa

Palveluhallinta-palveluumme on lisätty tuki nyt myös vuokrapalvelin- ja palvelinhotellipalveluille. Hallintaratkaisu mahdollistaa tällä hetkellä lisäkuluitta mm. DNS-muutokset, liikennetilastoinnit, yhteystietomuutokset ja laskujen seurannan sekä lisämaksusta mm. valvonta- ja varmuuskopiointipalveluiden käyttöönoton. Uusien käyttäjäryhmien ohella myös virtuaalipalvelinasiakkaiden hallintapalvelut ovat täydentyneet liikennöintilastoilla.

14.02.2009Palveluntarjoajan vaihto on nyt entistä helpompaa

Helppokäyttöisyydestään ja toiminnallisuudestaan kiitelty Palveluhallinta-palvelumme on täydentynyt uudella, erityisesti uusia asiakkaitamme edesauttavalla, Siirtymäavustaja-toiminnolla. Toiminnon myötä palveluntarjoajan vaihto on entistä helpompaa, sillä sähköpostiosoitteiden, kotisivujen ja tietokantojen siirtäminen Sigmatic Oy:lle onnistuu Siirtymäavustaja-ominaisuuden avulla automatisoidusti ja aikaa säästäen asiakkaan puolesta. Siirtymäavustaja-toiminto sisältyy kaikkiin webhotellipalveluihin lisäkuluitta.

30.01.2009Uusia virtuaalipalvelinvaihtoehtoja

Uudet kolmannen sukupolven virtuaalipalvelinpalvelut ovat täällä! Uudet virtuaalipalvelinratkaisumme perustuvat uuteen laitekantaan, ja liikennöinti Internetiin tapahtuu jatkossa oletuksena 100 Mbit/s-portin kautta. Olemme lisäksi tuotteistaneet uuden Extreme V3 -palvelupaketin, joka sisältää vaativampaankin Windows Server -käyttöön riittävän 2 Gt:n keskusmuistin ja 100 Gt:n levytilan.

26.01.2009Uusi Suomen ennätys: Windows-virtuaalipalvelimet 20 minuutissa

Vahva panostuksemme tuotekehitykseen kantaa jälleen hedelmää, entistä kehittyneemmän tilausautomaation muodossa. Olemme ensimmäinen suomalainen palveluntarjoaja, joka on automatisoinut virtuaalipalvelimien toimitusketjun alusta loppuun - niin Linux- kuin Windows-virtuaalipalvelimienkin osalta. Kehittämämme automaation myötä voimme taata, että toimitamme kaikki virtuaalipalvelinratkaisut 20 minuutissa, ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Uudistuksen ohella kauttamme on saatavissa jatkossa myös Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmällä varustettuja virtuaali- ja vuokrapalvelinpalveluita.

25.01.2009Virtuaalipalvelimien konsoliyhteys Palveluhallinnan kautta

Olemme lisänneet Palveluhallinta-palveluumme tuen virtuaalipalvelimien paikallisille konsoliyhteyksille. Konsoliyhteys mahdollistaa palvelimen paikallisen hallinnan, aivan kuin palvelimeen olisi liitetty oma näyttö ja näppäimistö. Konsoliyhteys onkin erityisen hyödyllinen silloin, kun et voi kirjautua palvelimellesi SSH-yhteydellä, palomuurirajoitusten tai mahdollisen ongelmatilanteen takia.

08.01.2009Fi-verkkotunnukset nyt myös vuoden rekisteröintiajalla

Viestintäviraston uuden säädöksen myötä myös fi-verkkotunnuksia on jatkossa mahdollista rekisteröidä vuoden rekisteröintiajalla, aiemman kolmen vuoden rekisteröintiajan sijasta. Muutoksella on pyritty alentamaan fi-verkkotunnuksien hankintakynnystä, sillä kertaluontoinen rekisteröintihinta on aiempaa huomattavasti edullisempi. Uudistuksen myötä myös Sigmatic Oy tulee jatkossa rekisteröimään ja uusimaan fi-verkkotunnukset vuoden välein, 30 euron (sis. alv) vuosittaisella maksulla.