Työpaikat

Liity joukkoomme!

Sigmatic työpaikkana

Sigmaticilla työskentelee 10 henkilöä teknisen asiakaspalvelun, teknisen ylläpidon, tuotekehityksen, myynnin ja hallinnon tehtävissä. Tekninen asiaskaspalvelu ratkaisee asiakkaiden päivittäiset haasteet, toimii ensisijaisena kontaktina asiakkaiden suuntaan ja hoitaa myös perustason myyntiä. Tekninen ylläpito vastaa palveluiden häiriöttömästä toiminnasta kaikkina päivinä kellon ympäri. Menestyksemme takeena on ollut vahva ohjelmistokehitys, minkä ansiosta tunnemme omat tuotteemme ja käytetyn teknologian läpikotaisesti. Sigmatic.fi on Telia Inmics-Nebula Oy:n (2546028-1) tuottama palvelu.

Sigmatic on kasvanut 16-vuotisen toimintahistoriansa aikana yhdeksi Suomen suurimmista hosting-alan yrityksistä. Vastaamme nykyisen jo yli 15 000 asiakkaan palveluiden toiminnasta ja operoimme kahta eri palvelinsalia pääkaupunkiseudulla. Olemme vannoutuneita Linux- ja UNIX-käyttäjiä ja suosimme aina avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käyttöä.

Pidämme henkilökunnastamme erityisen hyvää huolta. Kun työskentelet Sigmaticilla, saat muun muassa:

  • Mahtavat työkaverit, joiden seurassa tekninen osaamisesi kehittyy
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja erittäin reilut lisät
  • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut
  • Toimivan työterveyshuollon
  • Työn ulkopuolisia aktiviteetteja

Avoimet paikkamme

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Etsimme kuitenkin jatkuvasti huippuosaajia, joten voit jättää avoimen hakemuksen rekrytointi@sigmatic.fi.