Ajankohtaista

Viimeisimmät kuulumiset

07.12.2011Sigmatic 10 vuotta!

Aloittaessamme toimintaamme 10 vuotta sitten, kotimainen hosting-tarjonta näytti hyvin erilaiselta kuin tänä päivänä. Tunnettuja toimijoita alalla oli noin kymmenenkunta, ja näistäkin toimijoista pääosa oli perinteisiä valtakunnallisia puhelinoperaattoreita. Asiaa tarkasteltaessa nyt kymmenen vuotta myöhemmin, ala on muuttunut suunnattomasti ja kilpailu on kasvanut räjähdysmäisesti. Olemme erityisen iloisia siitä, että vaikka toimijamäärä lähentelee nykyisin jo kolmatta sataa, olemme sijoittuneet lähes toimintamme alusta asti kymmenen suurimman palveluntarjoajan joukkoon. Haluammekin osoittaa mitä lämpimimmät kiitokset jo noin 10 000 asiakkaillemme ja lukuisille yhteistyökumppaneillemme kaikista näistä 10 vuodesta!

22.11.2011Tutustu uudistuneisiin virtuaalipalvelinpalveluihimme!

Virtuaalipalvelintarjontamme neljäs sukupolvi on todellisuutta, nyt julkaistun uuden palvelualustamme myötä. Uusi edistyksellinen palvelualustamme eroaa aikaisemmin esittelemistämme sukupolvista mm. erityisen vikasietoisella ja täysin kahdennetulla infrastruktuurilla, ennen kokemattomalla CPU- ja IO-suorituskyvyllä kuin myös entistä edullisemmalla hintatasolla. Uudet palvelinvaihtoehdot uusittuine käyttöjärjestelmävaihtoehtoineen ovat nähtävissä tuttuun tapaan Virtuaalipalvelimet-alueellamme.

08.11.2011Sigmatic Oy kasvaa vauhdilla

Osoituksena alati kasvavasta asiakasmäärästä, Sigmatic Oy on sijoittunut Deloitten Technology Fast 50-listalla 375% kasvulla sijalle 19. Täten Sigmatic Oy on toisena vuotena peräkkäin Suomen nopeimmin kasvava hosting-yritys.

07.11.2011Uusia palvelinhotellipalveluita

Palvelinhotellipalvelumme ovat täydentyneet uusilla laitekaappivaihtoehdoilla. Omat lukittavat laitekaapit ovat erinomainen vaihtoehto omalle laitetilalle, sillä Sigmatic Oy vastaa palvelussa kokonaisvaltaisesti niin fyysisestä tietoturvasta kuin jäähdytyksen, sähkönsyötön kuin tietoverkkojenkin toiminnasta. Kaappien lukitus ja kulkuyhteydet on lisäksi mahdollista järjestää siten, että palvelun tilaajalla on mahdollisuus kulkea laitetilassa omatoimisesti 24/7-perusteisesti. Palvelu tuotetaan Lauttasaaren laitetilasta ja tarkempi palvelukuvaus on nähtävissä Palvelinhotelli-sivuilla.

25.08.2011Toimitilojen vaihdos

Vastataksemme paremmin toiminnan ja henkilöstömäärän jatkuvaan kasvuun, tulemme muuttamaan suurempaan toimitilaan elo- ja syyskuun vaihteessa. Muuton johdosta asiakaspalvelussamme saattaa esiintyä normaalia pidempiä vastausviiveitä ja puhelinjärjestelmien yliheiton johdosta puhelimitse toimiva asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 26.8.2011 ja tiistaina 30.8.2011.

12.04.2011Sigmatic Oy:lle on myönnetty AAA-luottoluokitus

Soliditet Finland on myöntänyt Sigmatic Oy:lle AAA-luottoluokituksen vuodelle 2011. AAA-luokitus on korkein mahdollinen luottoluokitus ja ainoastaan 4,3% suomalaisista yrityksistä täyttää korkeimman luokituksen kriteerit. Luokituksen keskeisinä perusteina toimivat mm. yrityksen toimintaympäristö, tausta, kannattavuus, liikevaihdon kehitys ja maksutapa. Aikaisemmin yrityksemme on menestynyt mm. Deloitten Technology Fast 50-500 -listalla, jossa Sigmatic Oy sijoittui viime vuonna 17. sijalle, nostaen yrityksemme listan nopeimmin kasvavaksi hosting-alan yritykseksi Suomessa.