Sigmatic ja Nebula yhdistävät voimansa

Tiedote 31.3.2017

Telia Inmics-Nebula Oy ostaa Sigmatic Oy:n liiketoiminnan

Telia Inmics-Nebula Oy on ostanut Sigmatic Oy:n koko osakekannan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Sigmatic Oy:stä tulee Telia Inmics-Nebula Oy:n 100% omistama tytäryhtiö.

Mitä muutos tarkoittaa?

Voitte olla huoletta, sillä palvelut jatkavat toimintaansa entiseen malliinsa ja käytössänne olevat työkalut sekä laskutus pysyvät ennallaan. Tämä muutos ei vaadi teiltä mitään toimenpiteitä. Sigmatic Oy:n ammattilaiset ovat jatkossakin käytössänne olevien palveluidenne ylläpidon sekä kehityksen taustalla.

Telia Inmics-Nebula Oy

Telia Inmics-Nebula Oy on suomalainen ICT-palveluyritys. Nebulalla on laaja palveluportfolio ja Nebula palvelee asiakkaita kooltaan aina pienistä yksityisyrittäjistä suuryrityksiin. Nebula on toiminut ICT-palveluntarjoajana jo 20 vuoden ajan ja Webhosting-palveluissa Telia Inmics-Nebula Oy on Suomen markkinajohtaja. Pääkonttori sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa ja palvelinsalit sijaitsevat Helsingissä. Nebulan strategian keskiössä ovat korkea asiakastyytyväisyys sekä pohjoismaiden parhaat asiantuntijat.

Lisätietoja

Lue lisää liiketoimintakaupan tiedotteesta osoitteessa: www.inmicsnebula.fi/fi/uutinen/nebula-vahvistaa-asemaansa-pk-yritysten-luotettuna-digikumppanina-ostamalla-sigmatic-oyn

Mukavaa kevättä toivottaen,
Sigmatic Oy

Telia Inmics-Nebula Oy - ASIAKASPALVELU
09-6818 3810
ark. klo 8-17
yritystuki@nebula.fi
my.nebula.fi