Asiantuntijapalvelut

Huolehdimme palvelustasi rautaisella ammattitaidolla

Ota käyttöösi 15 vuoden asiantuntemuksemme

Asiantuntijapalveluiden avulla hyödynnät Sigmaticin vuosien saatossa syntynyttä ammattitaitoa palvelinjärjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja tuotannosta. Meillä on kokemusta niin yksittäisten palvelimien ylläpidosta kuin useiden kymmenien palvelimien vikasietoisista klustereista.

Järjestelmät suunnitellaan aina asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä, tarpeet kokonaisvaltaisesti kartoittaen, joten otathan rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

Varmatoimiset palvelut eivät ole sattuman kauppaa, infrastruktuurin suunnittelussa on tärkeää hyödyntää alan parhaita asiantuntijoita. Turvautumalla Sigmaticin huolelliseen suunnittelutyöhön ja asiantuntijuuteen, voit unohtaa infrastruktuurihuolet - yli kymmenvuotisella kokemuksellamme vältät varmuudella sudenkuopat.

1
Tarvekartoitus

Tapaaminen jossa kartoitetaan yhteistyössä Sigmaticin asiantuntijoiden kanssa yrityksenne kokonaistarve hosting-palveluihin liittyen tai yksittäisen projektin osalta.

2

Suunnitelma

Toteutamme tarvekartoituksen pohjalta parhaan mahdollisen ratkaisusuunnitelman. Suunnitelmasta käy ilmi mm. toimitusaikataulu sekä palvelun kokonaishinta.

3

Toteutus

Asiantuntijamme rakentavat järjestelmän asentamalla sovitut palvelimet sekä sovellukset. Myyntimme pitää teidät ajan tasalla asennuksen etenemisestä.

4

Käyttöönotto

Järjestelmä luovutetaan käyttöön ja se otetaan ylläpitoon ja valvontaan. Päivystäjämme huolehtii palvelun jatkuvasta toiminnasta ja tietoturvapäivityksistä

Tyypillisiä ratkaisujamme


Web- ja tietokantapalvelin

Valitsemme käyttöön sopivat palvelimet, asennamme ohjelmistot, huolehdimme niiden konfiguroinnista, ylläpidosta ja valvonnasta.


Palvelinklusteri

Palvelinklusteri mahdollistaa vikasietoisen ja skaalautuvan järjestelmän toteuttamisen. Klusterissa kuormantasaaja välittää liikennettä palvelimille, joiden määrää voidaan vaihtaa kuormituksen mukaan ja joiden lisääminen, huoltaminen ja poistaminen ei aiheuta palvelukatkosta.


Valvonta ja ylläpito

Palvelinklusterin toimintavarmuus varmistetaan automatisoidulla valvonnalla. Mikäli palvelinklusterissa esiintyy häiriöitä, ylläpitomme vastaanottaa asiasta hälytyksen ja tyypillisesti asia ehditään korjaamaan, ennen kuin ongelma ehtii haittamaan palvelun toimivuutta.

Kysyttävää palveluistamme?

Soita tai lähetä viesti!

Myynti

0800153915

Tekninen tuki

0800153915

ark. 10 - 14