Avoimet työpaikat

Haemme kasvavaan joukkoomme

Technical account manageria / Myyntipäällikköä

Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta keskittyen pientä suurempiin asiakkuuksiimme. Myös jälkimarkkinointi nykyisille asiakkaille on osa arkipäivääsi. Osallistut asiantuntemuksellasi ja mielipiteilläsi myös tuotekehitykseen ja markkinoinnin kehittämiseen.

Sinulla on teknistä osaamista hosting-alan tuotteista joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden pohjalta. Tärkeimpiä taitojasi on oikean palvelun valinta asiakkaalle. Tässä vaativassa tehtävässä saat tukea myös tekniseltä henkilökunnaltamme.

Olet tuloshakuinen ja osaat viedä myyntidiilin loppuun asti. Asenteesi ja myyntihenkisyytesi kantaa hedelmää koko asiakkuuden elinkaaren ajan. Emme hyväksy “myyjä myy ja tekniikka toteuttaa” -asennetta.

Sinulla on joko kokemusta tai kykyä myyntiorganisaation rakentamiseen. Pääset rakentamaan myyntiä toimivan ja hyvinvoivan asiakaskunnan päälle. Tavoitteenamme on kasvattaa myyntiporukkaamme kahdella-kolmella henkilöllä vuoden-kahden sisällä.

Työ on paikoitellen hyvin itsenäistä. Viet sovitut asiat loppuun asti ja uskallat tehdä aloitteita myyntiprosessien kehittämiseksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja vahvaa organisointikykyä omalle työlle.

Palkkaus perustuu peruspalkkaan ja provisioihin.

Hae tehtävää lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@sigmatic.fi. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löytyessä.

Sigmatic työpaikkana

Sigmatic on hosting-alan palveluyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia tietoverkkopalveluita yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille. Yritys on toiminut vuodesta 2001, ja se on tullut tunnetuksi erityisesti vahvasta osaamisesta palvelin-, webhotelli- ja verkkotunnuspalveluissa.

Tuotamme palvelumme kahdesta täysin omassa hallinnassamme olevasta laitesalista, joista toinen sijaitsee Espoossa ja toinen Helsingissä. Osoituksena kotimaisuudestamme Sigmaticille on myönnetty avainlippu.

Menestyksemme taustalla on oma tuotekehitys, minkä ansiosta tunnemme tuotteemme kilpailijoitamme paremmin. Oma rautainen tekninen henkilökuntamme huolehtii ympärivuorokautisesti palveluiden toiminnasta aina palvelinsaleista yksittäisiin sovelluksiin.

Työntekijälle Sigmatic tarjoaa samalla antoisan sekä haasteellisen tehtäväkentän. Meillä on vahva 15000 asiakkaan asiakaspohja, minkä päälle on hyvä rakentaa. Työkavereina on todellisia hosting-alan osaajia, joille mikään haaste ei ole ylittämätön. Organisaatiomme on matala ja ovet avoimia. Olemme panostaneet erityisen paljon työympäristöön ja uskallammekin väittää, että toimistomme on kantakaupungin tyylikkäin.

Pidämme henkilökunnastamme erityisen hyvää huolta. Kun työskentelet Sigmaticilla, saat muun muassa:

  • Mahtavat työkaverit, joiden seurassa tekninen osaamisesi kehittyy
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja erittäin reilut lisät
  • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut
  • Helsingin tyylikkäimmän toimiston Etelärannassa merinäköaloilla
  • Valitsemasi työvälineet
  • Toimivan työterveyshuollon
  • Työn ulkopuolisia aktiviteetteja